2.8 C
Skopje
Sunday, November 28, 2021

Ooops... Error 404

Sorry, but the page you are looking for doesn't exist.

Јавен повик 21/2021 За ангажман на експерт за административна, електронска и визуелна интеграција на корисниците на проектот со платформата за онлајн продажба на е-фарма...

Главната цел на оваа набавка е ангажирање на експерт за административна, електронска и визуелна интеграција на корисниците на проектот со платформата за онлајн продажба...

Јавен повик бр.20/2021 за ангажман на 3 експерти за анализа и планирање на локален буџет, локални социјални услуги и образовни услуги во рамки на...

Главната цел на оваа набавка е да се ангажираат 3 експерти за анализа и планирање на расходите на локалниот буџет, услугите и образованието на...

Јавен повик 19/2021 За ангажман на компанија за дизајн и печатење на прирачници поврзани со активностите и резултатите од проектот P9407 ,, Од попреченост...

Главната цел на оваа набавка е да се ангажира компанија која ќе подготви дизајн и печатење на прирачник со совети за производство на зеленчук...

Јавен повик бр.18/2021 За ангажман на компанија за дизајн и печатење на промотивни материјали за конференција, поврзани со активностите и резултатите од проектот P9407...

Главната цел на оваа набавка е да се ангажира компанија која ќе подготви дизајн и печатење на календари, нотеси  и банер и шест (6)...

Kаталогот на земјоделски производи на производители на семејства на лица со попречености

Kаталогот на земјоделски производи на производители на семејства на лица со попречености е изработен во рамки на проектот „From Disability to FoodAbility“ кој...

Самитот ,, Нови перспективи за женско претприемништво”

Самитот ,, Нови перспективи за женско претприемништво" беше одлична можност на симболичен начин да се одбележиСветскиот  ден на женското претприемништво  (19-ти ноември), да се...

Студиски кружок ,,Подигнување на нивото на знаење на лицата со попреченост и згрижувачки семејства за правата социјалната и здравствена заштита”

Во рамки на проектот за социо-економско зајакнување на лицата со попреченост From Disabilty to FoodAbility , поддржан од Шведската организација за развој We Effect...

Организирани обуки со општините ,,Пристап базиран на човекови права и вклучување на родова перспектива “

Во рамки на проектот за социо-економско зајакнување на лицата со попреченост From Disabilty to FoodAbility , поддржан од Шведската организација за развој We Effect...

Stay Connected

21,989FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles