-3.2 C
Skopje
Wednesday, January 26, 2022

Gadgets

Јавен повик бр.3/2022 за избор на маркетинг агенција за подготовка на бизнис план и за маркетинг

Националната Федерацијата на Фармерите (НФФ) е организиран глас на македонските земјоделци со мисија „Профитабилно земјоделство – Стабилно село”. Целните групи со кои работи НФФ...

Јавен повик бр.2/2022 за избор на компанија со најповолна понуда за дизајн и печатење на прирачник за пчеларство

Националната Федерацијата на Фармерите (НФФ) е организиран глас на македонските земјоделци со мисија „Профитабилно земјоделство – Стабилно село”. Целните групи со кои работи НФФ...

Јавен повик бр.1/2022 за избор на компанија со најповолна понуда за набавка на пчеларска опрема

Националната Федерацијата на Фармерите (НФФ) е организиран глас на македонските земјоделци со мисија „Профитабилно земјоделство – Стабилно село”. Целните групи со кои работи НФФ...

Receipes

Годишно обраќање на Васка Мојсовска, претседателка на Националната федерација на фармери

Почитувани земјоделци, Сите знаеме дека нашата работа не е лесна, но бидејќи ние производството на храна го работиме со љубов и желба останува да се...

Препораки на Националната федерација на фармери презентирани на Собраниската комисија за еднакви можности за Предлог – стратегијата за еднакви можности 2021 -2026

Националната федерација на фармерите е невладина и непрофитна организација која ги застапува земјоделците и земјоделките од сите региони на Македонија и сите земјоделски потсектори....

Сѐ е до климатски-паметно земјоделство

Климатски-паметно земјоделство - Оцена за одржливост на фармите
4,373FansLike
0SubscribersSubscribe