Category: Toka IME Списанија

Архива на Издадени Списанија Toka IME


1 2 10 / 19 POSTS
Кога сте дома читајте Toka Ime

Кога сте дома читајте Toka Ime

Единствено on - line регионално списание за земјоделство и рурален развој на албански јазик , наменето за Македонија, Албанија и Косово CO [...]
ТОКА ИМЕ -ДЕКЕМВРИ 2019

ТОКА ИМЕ -ДЕКЕМВРИ 2019

Излезе новиот број на единственото регионално списанието за земјоделство и рурален развој [...]
1 2 10 / 19 POSTS