1.8 C
Skopje
Saturday, January 22, 2022
Home Настани Ставови и Барања

Ставови и Барања

Барања на НФФ за решавање на проблемите со откупот на грозје

Националната федерација на фармери  преку својот секторски систем за лобирање во месец јуни и јули 2019 ја разгледуваше состоjбата со производството на грозје. Имено,...

Нфф Предлози за Развој на Земјоделството 2018-2022

Предлози на НФФ за Националната програма за развој на земјоделство и рурален развој за период 2018 -2022 Националната федерација на фармери преку својот секторски систем...

Зголемување на кредитните активности во земјоделството

На конференција ,,Кредитирање во земјоделството - состојби и перспективи" која беше организирана од страна на Федерацијата на фармери на Република Македонија (ФФРМ), Центарот за...

Stay Connected

22,878FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles