Category: активни огласи

Јавен повик бр. 08/2020 за ангажирање на КООРДИНАТОР ЗА ФИНАНСИСКИ ПЛАЌАЊА

Јавен повик бр. 08/2020 за ангажирање на КООРДИНАТОР ЗА ФИНАНСИСКИ ПЛАЌАЊА

Националната Федерацијата на Фармерите (НФФ) е организиран глас на македонските земјоделци со мисија „Профитабилно земјоделство - Стабилно село”. Цел [...]
Јавен повик бр. 9/2020 за ангажирање на  ТЕРЕНСКИ АСИСТЕНТ

Јавен повик бр. 9/2020 за ангажирање на ТЕРЕНСКИ АСИСТЕНТ

Објавен на 10.08.2020 Националната Федерацијата на Фармерите (НФФ) е организиран глас на македонските земјоделци со мисија „Профитабилно земјоделс [...]
2 / 2 POSTS