Author: Благојче Најдовски

Благојче Најдовски

НФФ средба со Фармери од Малезија

НФФ средба со Фармери од Малезија

НФФ средба со Националната организација на фармери од Малезија На 18 јануари Националната федерација на фармери имаше посета на 18 члена делегација н [...]
1 / 1 POSTS