1 2 3 21 10 / 203 POSTS
Заложби за решавање на проблемот со пласманот и климатските промени

Заложби за решавање на проблемот со пласманот и климатските промени

НФФ препораки и заложби за решавање на проблемот со пласманот и негативните влијанија од климатските промени врз земјоделството   Национална ...
„Јуфкијада“ во Јанковец

„Јуфкијада“ во Јанковец

„Јуфкијада“ во Јанковец НФФ во рамките на проектот „Институционална поддршка на НФФ“ со поддршка на We Effect ја организираше манифестацијата Јуфкија ...
Оглас за финансиски администратор

Оглас за финансиски администратор

Оглас за финансиски администратор   Националната Федерацијата на Фармерите (НФФ) е организиран глас на македонските земјоделци со мисија “Про ...
 Неизвесен откупот на доматите

 Неизвесен откупот на доматите

Откупните пунктови во гевгелискиот регион за откуп на доматите овие денови се затворени. Оваа информација до НФФ е стигната од нашето членство од Гевг ...
Честит Рамазан Бајрам

Честит Рамазан Бајрам

Националната федерација на фармери им го честита муслиманскиот празник Рамазан Бајрам на сите муслимански верници во Република Македонија и им посакув ...
Прв земјоделски форум 

Прв земјоделски форум 

Пазарни можности, климатски промени Прв земјоделски форум - Пазарни можности, климатски промени. Земјоделците гласно ги презентираа своите ставови и ...
Средба фармери и ЕУ делагација во гостиварско – тетовскиот регион

Средба фармери и ЕУ делагација во гостиварско – тетовскиот регион

НФФ организира средба на фармерите од тетовско - гостиварскиот регион со ЕУ делегацијта Национална федерација на фармери во соработка со Институтот з ...
Анализи и ставови на НФФ за откупот за пченица

Анализи и ставови на НФФ за откупот за пченица

НФФ: Минимална цена од 12 ден по кг и интервентен откуп за пченицата   Национална федерација на фармери преку својот секторски систем за лоби ...
Гостување на НФФ во Аграр – МТВ

Гостување на НФФ во Аграр – МТВ

Васка Мојсовска, претседател на НФФ гостуваше во земјоделската емисија Аграр на Македонска телевизија, каде што зборуваше за пласманот на земјоделскит ...
НФФ ОГЛАС ЗА АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

НФФ ОГЛАС ЗА АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

Националната Федерацијата на Фармерите (НФФ) е организиран глас на македонските земјоделци со мисија “Профитабилно земјоделство-Стабилно село”. Целнит ...
1 2 3 21 10 / 203 POSTS