2.8 C
Skopje
Sunday, November 28, 2021

Барање за прибирање на понуди за ангажирање преведувач во рамки на проектот „Национална платформа за женско претриемништво“, финансиран од Европската унија

Националната федерација на фармери со седиште на ул. Гиго Михајловски бр. 4/1/1 од Скопје, (Нарачател) која е е една од партнер организациите кои го спроведуваат проектот ,,Национална платформа за женско претприемништво (NPWE)” финансиран од Европската Унија, во соработка со Здружение на Бизнис жени, Фондација за менаџмент и индустриско производство МИР и Сојуз на стопански комори Ви доставува Барање за прибирање на понуди за преведувачки услуги.

Предмет на понудата

Предмет на прибирање на понуди е :

 • Преведувачки услуги (симултан превод) за времетраење на настан-Годишен самит на Национална Платформа за Женско Претприемништво
 • Предметот на набавка -преведувачки услуги е дел од буџетската ставка 5.5.1 Превод за Годишен самит
 • Опис на потребните услуги
 • Преведувачките услуги се дел од активноста 2.1. Организирање на Годишен самит 
 • Преводот е потребен за целото времетраење на настанот 18.11 и 19.11, односно 2 (два) дена со почеток од 10.00-15.30 ч.  на 18.11.2021 и со почеток од 10.00-15.30 на 19.11.2021
 • Преводот е потребен за следните јазици : македонски јазик-англиски јазик и англиски јазик-македонски јазик
 • Цената треба да е фиксна и изразена во денари. Цената треба да биде дадена по ден и вкупна цена.
 •  Цената треба да биде прикажана без ДДВ, а износот на ДДВ да се прикаже одделно.
 • Критериуми за избор и начин на  плаќање
 • Изборот на најсоодветната понуда ќе биде извршена според принципот “најниска цена на понуда”
 • За повикот можат да се поднесат понуда правни субјекти и физички лица.
 • Плаќањето ќе биде извршено по завршената активност односно по завршување на настанот и испорачување на услугата.
 • Процедура за пријавување и краен рок на пријавување

Понудите треба да бидат доставени на ваш меморандум со јасно изразени цени без ДДВ и ДДВ прикажан одделно. Краен рок за доставување на понудите е  8.11.2021 () до 16.00ч. исклучиво по електронска пошта на адреса  daniela.antonovska@nff.org.mk

Понудите што ќе бидат доставени по овој рок нема да бидат земени предвид.

барање-за-прибирања-на-понуди-за-ангажирање-преведувач

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

21,989FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles