14.8 C
Skopje
Friday, June 18, 2021

Јавен повик број 2/2021 за прибирање на понуди за дизајн и печатење а информативни, едукативни и промотивни материјали на Националната федерација на фармери

16.03.2021

Националната федерација на фармерите е невладина и непрофитна организација која ги застапува земјоделците од сите региони на Македонија и сите земјоделски потсектори. НФФ има за цел да ги штити економските, социјални и културни интереси и работи на подобрување на пазарните и производствените услови, во насока на одржлив развој и висок квалитет во земјоделството и руралниот развој.

Цел на набавката
Целта на набавката е изработка на информатички, едукативен и промотивен материјал како дел од целите на проектот “Институционална поддршка на НФФ” и предвидените активности. Националната федерација на фармерите ја елаборира следната листа на набавка со цел да се организира набавката. Набавката е дел од Оперативниот план на проектот во согласност со буџетот на проектот за 2020, според Договорот НФФ и We Effect, проект број P9401, потпишан и важечки од 21.12.2018 година, заведен под архивски број на НФФ 01-289 / 2018.
Јавниот повик се спроведува согласно правилата за набавка на добра и услуги на We Effect.

Критериуми за избор на најповолна понуда
Во процедурата за избор ќе се применува критериумот најдобра вредност ( сооднос на цена/квалитет)

Очекувани резултати
Целосна, безусловна и навремена испорака на производите и услугите.

Начин и рок на доставување на понудите
Понудувачите да ги достават своите понуди и портфолио на компанијата по електронски пат со испраќање на понудата на следните две е-маил адреси истовремено:
vidanka.martinovska@nff.org.mk и bobi.djokovic@nff.org.mk

Рокот на доставување на понудите е најдоцна до 22.03.2021 година, 14:00 часот

Понудите кои нема да бидат доставени до утврдениот рок и оние кои не се изработени според барањата на Огласот, како и оние кои немаат доставено целосна понуда која се бара во Огласот, нема да се разгледуваат.

Договорот кој ќе биде склучен со добавувачот ќе се применува и ќе важи до 1.12.2022 година

ПРЕДМЕТ НА НАБАВКА

ПРЕДМЕТ НА НАБАВКА
 ПроизводОписКоличинауслуга
1Папки (брендирани со НФФ лого)Едноставни папки брендирани со порака на НФФ и контакти на организацијата1000 парчињаДизајн и печатење
2Тефтери (брендирани со лого на НФФ)Едноставни тефтери брендирани со логото на НФФ, со порака и контакти од организацијата200 примероциДизајн и печатење
3КалендарA4/A3 формат, две страници1000 примероциДизајн и печатење
4Годишен извештај на НФФ 2020Публикација во две бои, вкупно 16 страници, со двострано печатење, на македонски јазик од едната страна и на англиски јазик на другата страна200 примерциДизајн и печатење
5Тока име електронско списание  (6 изданија но во понудата да се даде цена за 1 број во МКД)32 страници, мултиколор списание на албански јазик6 изданијаДизајн и електронска публикација
6Моја земја  списание (6 изданија но во понудата да се даде цена за 1 број во МКД)28 страници, мултиколор публикација на македонски јазик500 примероци од  1 изданиеДизајн и печатење
7МаициБели маици (L величина) со печатено мултиколор лого “Купувајте домашни земјоделски производи“ и лого на НФФ и We Effect200Дизајн и печатење
8ТорбиКанвас торби со мултиколор лого “Купувајте домашни земјоделски производи“ и лого на НФФ и We Effect300Дизајн и печатење

javen-povik-br-2-za-kompanija-za-printanje

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

21,989FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles