Климатските промени вистинска закана за земјоделството и руралниот развој.

НФФ реализира средба со АФПЗРР
НФФ: Честит 1 Мај –  Денот на работникот
ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН

Васка Мојсовска, претседателка на НФФ со својата приказна и со изнесување на ставовите на Националната федерација на фармери за Al Jazeera Balkans за климатските промени и земјоделството.

COMMENTS