Честит Илинден

НФФ реализира средба  со државниот секретар на Министерството за труд и социјална политика, Јована Тренчевска
Економско и социјално јакнење на руралните жени
НФФ средба со Фармери од Малезија

Националната федерација на фармери на сите граѓани на државата им го честита 2 август – Националниот празник Илинден и им посакува убав празничен ден. 

COMMENTS