Во ек се одвива жетвата

Повик за ангажирање на консултант за изработка на „Изборни процедури на Национална федерација на фармери“
Награди за новинари кои пишуваат за невидливите
Средба на земјоделците со ЕУ делегацијата во РМ во Преспа

Жетвата во Пелагонија се одвива одлично. Фармерите се фалат на квалитет и цената засега се движи 9,5/10,5 ден по кг. Сликите се направени во село Мажучиште, Прилепско на фармата на Стеванче Јорданоски.

Снимка од комјан за време на жетва на пченица во Мажучиште, прилепско

Снимка од комбајн за време на жетва на пченица во Мажучиште, прилепско

Posted by Federation of farmers in the Republic of Macedonia on Friday, 26 July 2019

COMMENTS