Честит Рамазан Бајрам

Честит Рамазан Бајрам

НФФ едукативна средба за човекови права и родова рамноправност во општина Василево
ЈАВЕН ПОВИК бр. 02/2020 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ИЗГРАДБА НА ПЛАСТЕНИЦИ
ГОДИШНО ОБРАЌАЊЕ НА ВAСКА МОЈСОВСКА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА НФФ

Националната федерација на фармери им го честита муслиманскиот празник Рамазан Бајрам на сите муслимански верници во Република Македонија и им посакува мир, спокој, здравје и радост во нивните семејства.

COMMENTS