Одржан состанок на Националната конвенција на ЕУ за РМ

Одржан состанок на Националната конвенција на ЕУ за РМ

Говор на Васка Мојсовска на земјоделскиот форум „Организирано земјоделство до сигурен пласман“
Честит Велигден
Трендови во лозарството

Во  просториите на Министерството за земјоделство се оддржува состанок на програмскиот совет на Работна Група 1 (земјоделство и рурален развој) од Националната конвенција на ЕУ за РМ, каде се дефинираат последните детали за следната сесија која треба да се оддржи на 18 Јуни. Националната федерација на фармери е активно вклучена во Конвенцијата.

COMMENTS