ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН

ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН

ФАО Работилница за зајакнување на агрометеролошкиот сектор
Договори со сите Тутунари за Реколта 2014
We Effect и партнерските организации ја посетија фокус групата во Тимјаник

Националната федерација на фармери на сите православни христијани им ги честита Велигденските празници и им посакува мир, спокој, здравје, среќа и берикет.

COMMENTS