Честит 8ми Март

Честит 8ми Март

Договори со сите Тутунари за Реколта 2014
Средба на земјоделците со ЕУ делегацијата во РМ во Преспа
Редовното годишно сoбрание на Националната федерација на фармери

Ние руралните жени од Тимјаник, Неготино во работна атмосфера им посакуваме СРЕЌЕН ПРАЗНИК на сите жени со поддршка за Осмомартовскиот Марш. „Само 5% од руралните жени се сопственици на имот и земјоделско земјиште и најголема пречка и понатаму се непишаните традиционални закони.ОВА МОРА ДА СЕ ПРОМЕНИ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

COMMENTS