НФФ реализира средба со АФПЗРР

НФФ реализира средба со АФПЗРР

Cубвенционирана цена за посета на ИЗС во Нови Сад
Соопштение
НФФ: Честит 1 Мај –  Денот на работникот

Националната федерација на фармери реализира средба со Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, каде што се разговараше за имплементацијата на ИПАРД Програмата, Програмите за директни плаќања и Програмата за рурален развој. Генерален заклучок е дека потребни се реализации на вакви средби за размена на информации , искуства и препораки во делот на работата.

COMMENTS