Честит Рамазан Бајрам

Честит Рамазан Бајрам

НФФ ги презентира своите активности пред студентите на Факултетот за земјоделкси науки и храна
Анализи и ставови на НФФ за откупот за пченица
Изложба на мед и пчелни производи во Кочани

Националната федерација на фармери им го честита муслиманскиот празник Рамазан Бајрам на сите муслимански верници во Република Македонија и им посакува мир, спокој, здравје и радост во нивните семејства.

COMMENTS