Гостување на НФФ во Аграр – МТВ

Гостување на НФФ во Аграр – МТВ

НФФ средба со Фармери од Малезија
Обука за справување со маститисот во прилепско Мажучиште
Сезонски работи во лозов насад и мерки за адаптација кон климатските промени

Васка Мојсовска, претседател на НФФ гостуваше во земјоделската емисија Аграр на Македонска телевизија, каде што зборуваше за пласманот на земјоделските производи и активностите на организацијата. Интервјуто може да го погледнете на фацебоок страната на НФФ.

COMMENTS