Редовна  седница на Годишно Собрание на НФФ

Редовна  седница на Годишно Собрание на НФФ

Започнува аплицирањето за субвенции и ќе трае до 15 мај
Среќен празник со надеж за подобри времиња за жените
Годишно обраќање на Васка Мојсовска

Националната федерација на фармери на 30, април, 2018 (понеделник) ќе одржи Редовна  седница на Годишно Собрание, каде што ќе се разгледуваат и усвојуваат активностите кои следуваат за тековната година и стратешкиот план на организацијата. Во официјалниот дел со свој говор на Собранието ќе се обрати Васка Мојсовска,  претседател на НФФ.

COMMENTS