Честит Велигден

Честит Велигден

Националната конвенција во Северна Македонија во која учествува и Националната федерација на фармери создаде нова вредност во евроинтеграциските процеси .
ФАО Работилница за зајакнување на агрометеролошкиот сектор
Женско претприемништво неискористен извор за економски раст

Честит Велигден

Националната федерација на фармери на сите православни христијани им ги честита Велигденските празници и им посакува мир, спокој, здравје, среќа и берикет.

COMMENTS