Соопштение

Соопштение

WE MAKE: Женско претприемништво за конкурентност
Жените, сексуалните и родовите малцинства во Македонија се дискриминирани во сите сфери на живеење и нивните права не се почитуваат
Честит Велигден

Поради лошите временски услови откажана трибината за денес за идната недела со јаболкопроизводителите во Ресен

 

Почитувани земјоделци сакаме да ве информираме дека трибината „Трендови во јаболкопроизводството“, која требаше да се одржи денес во Ресен во 16 часот се одложува за наредна недела. Поради неповолните временски услови и обилните врнежи од снег лицата кои требаа да присуствуваат на Трибината од Скопје побараа од НФФ да ја одложи трибината и да се одржи наредна недела кога ќе има поволна временска прогноза и нормализирано одвивање на патниот сообраќај во државата.

COMMENTS