Посета на земјоделски саем во Пловдив

Посета на земјоделски саем во Пловдив

We Effect и партнерските организации ја посетија фокус групата во Тимјаник
НФФ: МЗШВ да го прифати барањето на јабокопроизводителите за воведување интервентна мерка за субвенционирање на извезеното индустриско јаболко
Снежана Танева :Сите сметаат дека јас не сум смеела да земам имот од татко ми

НФФ организира посета на земјоделски саем во Пловдив, Бугарија

Националната Федерација на фармери  организира посета на Интернационалниот саем за земјоделство во Пловдив,во периодот од 22-24.02.2018 година , каде што посетителите ќе имаат прилика да видат Меѓународна изложба на пчеларство, Меѓународна изложба за лозарство и винарство, Меѓународна изложба на апарати,машини,семиња за растително производство,Меѓународна изложба за храна,пијалаци и нови технологии и машини за пакување на истите, како и Меѓународна изложба на висококвалитетна италијанска храна и вино.

Цената на патувањето изнесува 3500 денари и вклучува:

превоз на релација Битола-Прилеп-Велес-Скопје-Крива Паланка-Куманово-Пловдив и обратно и ноќевање со појадок.

Контакт за информации : 070 937 132 – Благојче Најдовски

COMMENTS