2.8 C
Skopje
Sunday, November 28, 2021

Националната Конвенција за Европска Унија на Република Македонија

Состанок на првата работна група за земјоделство и рурален развој при Националната Конвенција

На ден 30.01.2018 година во просториите на Националната федерација на фармери се одржа состанок на членовите на Програмскиот совет при Националната Конвенција за Европска Унија на Република Македонија кој ги испланираа тековните активности за реализација на првиот состанок на работните групи.

Се дискутираше за тематската и временска рамка како и за лоцирање на проблеми во македонски контекст за земјоделство и рурален развој, кои ќе бидат предмет на дискусија на првиот состанок на првата работна група за земјоделство и рурален развој при Националната Конвенција за Европска Унија во Република Македонија.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

21,989FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles