Групна Посета на Агротика 2018 во Солун

Групна Посета на Агротика 2018 во Солун

Посета на земјоделски саем во Пловдив
Oткупната Цена на Доцната Зелка од 4 на 5 ден по кг.
НФФ организира обуки со сточарите и ги информира за законските регулативи

НФФ организира посета на АГРОТИКА 2018 во Солун

Националната Федерација на Фармери организира посета на Mеѓународниот саем за земјоделска механизација на Први и Втори Февруари 2018 година, опрема и материјали АГРОТИКА 2018 во Солун Република Грција.

 

Агенда за посета на саемот:

Прв ден ЧЕТВРТОК 1 ФЕВРУАРИ 05:00 часот поаѓање од Скопје со попатно застанување по автопатот Скопје Гевгелија. Посета на саемот Агротика од 11 до 17 часот, 17:30 часот заминување за Паралија, ноќевање во хотел.

Втор ден ПЕТОК 2 ФЕВРУАРИ појадок во хотелот организирана посета на фарма и во регионот на Катерини заедно со група фармери од Република Србија.

Посета на Трговски центар КОСМОС во Солун, 18 часот тргнување за Македонија и враќање во вечерните часови.

Цената на Аражманот е 2900 денари по лице во што е вклучено:

  • Автобуски Превоз Скопје – Солун, Паралија и назад,
  • Сместување на база на едно ноќевање со појадок,
  • Двокреветни и трокреветни соби во Паралија,
  • Водич и влезница на саемот,
  • Посета на фарма во околината на Катерини,
  • Посета на трговски центар Космос во Солун.

 

Контакт лице
Благојче Најдовски – 070/937-132
Менаџер за членство и услуги

COMMENTS