Category: Вести/активни огласи

1 2 3 25 10 / 250 POSTS
ЈАВЕН ПОВИК бр. 17/2020 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА И ПРОШИРУВАЊЕ НА ЖИВОТИНСКА ФАРМА

ЈАВЕН ПОВИК бр. 17/2020 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА И ПРОШИРУВАЊЕ НА ЖИВОТИНСКА ФАРМА

Датум на објавување на повикот 28.10.2020 година ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ Националната федерција на фармери (НФФ) е здружение за земјоделскиразвој кое [...]
ЈАВЕН ПОВИК бр. 14/2020 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА СТАКЛЕНА АМБАЛАЖА (ТЕГЛИ И ШИШИЊА)

ЈАВЕН ПОВИК бр. 14/2020 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА СТАКЛЕНА АМБАЛАЖА (ТЕГЛИ И ШИШИЊА)

Вовед Националната федерација на фармери (НФФ) e најголема земјоделска организација во земјата која ги претставува и застапува интересите на земјо [...]
ЈАВЕН ПОВИК бр. 13/2020 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА КАЗАН ЗА ВАРЕЊЕ НА МАЏУН

ЈАВЕН ПОВИК бр. 13/2020 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА КАЗАН ЗА ВАРЕЊЕ НА МАЏУН

Вовед Националната федерација на фармери (НФФ) e најголема земјоделска организација во земјата која ги претставува и застапува интересите на земјо [...]
ЈАВЕН ПОВИК бр. 12/2020 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА МАШИНА ЗА МЕЛЕЊЕ НА ЗЕЛЕНЧУК, ОВОШЈЕ И ДР.ПРОИЗВОДИ И МАШИНА ЗА ЛАДНО И СУВО ВАКУМИРАЊЕ

ЈАВЕН ПОВИК бр. 12/2020 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА МАШИНА ЗА МЕЛЕЊЕ НА ЗЕЛЕНЧУК, ОВОШЈЕ И ДР.ПРОИЗВОДИ И МАШИНА ЗА ЛАДНО И СУВО ВАКУМИРАЊЕ

Вовед Националната федерација на фармери (НФФ) e најголема земјоделска организација во земјата која ги претставува и застапува интересите на з [...]
ЈАВЕН ПОВИК бр. 15/2020 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА ФРЕЗА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОЧВА И МАШИНА ЗА СОБИРАЊЕ НА СЕНО-СЕНОСОБИРАЧКА

ЈАВЕН ПОВИК бр. 15/2020 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА ФРЕЗА ЗА ОБРАБОТКА НА ПОЧВА И МАШИНА ЗА СОБИРАЊЕ НА СЕНО-СЕНОСОБИРАЧКА

Вовед Националната федерација на фармери (НФФ) e најголема земјоделска организација во земјата која ги претставува и застапува интересите на земјо [...]
ЈАВЕН ПОВИК бр. 10/2020 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА ДУПЛИКАТОР ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ИНВЕРТЕН СИРУП

ЈАВЕН ПОВИК бр. 10/2020 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА ДУПЛИКАТОР ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ИНВЕРТЕН СИРУП

Вовед Националната федерација на фармери (НФФ) e најголема земјоделска организација во земјата која ги претставува и застапува интересите на земјо [...]
ЈАВЕН ПОВИК бр. 11/2020 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА ДЕСТИЛАТОР ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

ЈАВЕН ПОВИК бр. 11/2020 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА ДЕСТИЛАТОР ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Вовед Националната федерација на фармери (НФФ) e најголема земјоделска организација во земјата која ги претставува и застапува интересите на земјо [...]
ЈАВЕН ПОВИК бр. 16/2020 ПОНУДА ЗА НАБАВКА И ПОСТАВУВАЊЕ НА ФЕРОМОНСКИ МАМЦИ

ЈАВЕН ПОВИК бр. 16/2020 ПОНУДА ЗА НАБАВКА И ПОСТАВУВАЊЕ НА ФЕРОМОНСКИ МАМЦИ

Вовед Националната федерација на фармери (НФФ) e најголема земјоделска организација во земјата која ги претставува и застапува интересите на земјо [...]
Студиски кружок за нови технологии за комуникација за лицата со оштетен вид во руралните средини

Студиски кружок за нови технологии за комуникација за лицата со оштетен вид во руралните средини

Одржан е прв состанок на студиски кружок во рамки на проектот за социо-економско зајакнување на лица со попреченост од руралните средини From Disabil [...]
Меѓународен ден на жената од руралната средина

Меѓународен ден на жената од руралната средина

Денес беше организирана Zoom средба по повод 15 октомври - Меѓународниот ден на жената од руралната средина,  ден кој традиционално се прославува [...]
1 2 3 25 10 / 250 POSTS