Category: Анализи

НФФ анализа „Земјоделството и Kорона кризата“

НФФ анализа „Земјоделството и Kорона кризата“

Анализа „Земјоделството и корона кризата“ е составена од три дела. Првиот дел ги опфаќа: 1) факторите кои влијаат на кризата, а произлегуваат од [...]
1 / 1 POSTS